öbetets mist

öbetets mist

tiistai 27. toukokuuta 2014

Pennun hinta

Kävin katsomassa eri pentujen hintoja tuolta internetin ihmeellisestä maailmasta :)Mielenkiintoista! Ompas iso hinta haitari bortsuilla? Oman pentujen hinnan olen päättänyt jo ajat sitten ja sen julkisesti tässä tuon esille. Meillä pennut maksavat 1000 euroa. Voi maksaa erissä tai kokonaan yhdessä erässä ,ennen luovutusta! Toki hinnasta neuvotellaan sitten ,jos pentu tulee yhteisomistukseen ! Hinnoista voidaan aina sopia ,jokaisen ostajan kanssa erikseen ,jos tulee tarvetta siihen?Varausmaksun otan vasta sitten ,kun pentu täyttää 4 viikkoa! Olen todennut tuon käytännön hyväksi jo aikanaan kissojen kasvatuksessa.(15-Vuotta). Sijoituspennusta en ota sijoitus maksua,mutta sopimus tulee tietysti kennelliiton sopimiksella! Pennuille ei tule mitään kilpailu eikä näyttely pakkoa. Jokainen pennun ostaja itse päättää haluaako viedä koiransa kilpailuihin?Pentujen luonne sekä pentutesti antaa vinkkiä, millaiseen perheeseen pentu sopii? Toivon kuitenkin hartaasti ,että jokaisen pennun kanssa tehtäisiin ,jotain yhdessä! On se harrastus ,mikä tahansa. Nämä pennut ei sovellu sohvakoiriksi jo pelkästään ,niiden vilkkauden takia! Kaikille pennuille tulee kirjallinen kennelliiton sopimus . Pennut liitetään ,myös Bordercollie yhdistykseen ensimmäiseksi vuodeksi!

5 kommenttia:

 1. Aika menee niin nopeasti! Tsemppiä hurjasti Milalle loppu rutistukseen :)
  Ps. Jos joku miettii sijoitus koiraa Ullalta, niin voin suositella. Itselläni siis Ullalta sijoituksessa Tuisku-tyttö. Hyvin on sujunut yhteistyö ja kaikesta vastaantulevasta on voinut yhteistuumin neuvotella! Rohkeasti vain yhteyttä ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Susan! Todellakin aika menee nopsaan ja pian ne syntyy :) Melkein tunnen pennun tuoksun jo ! Täällä on Susalle ,sitten paljon hommia pentusten kanssa ,kun tulet :) Pentutestissä tarvitaan käsiä ja silmäpeilauksessa :) Tietysti myös pentusten ulkoiluttajalle on paikka vapaana...Tervetulemast vaan....

  VastaaPoista
 3. Oon kiinnostunut myös pentutestiin seuraamisesta!

  VastaaPoista
 4. Hyvä Mia :) Terve Tulemast vaan tänne!

  VastaaPoista