öbetets mist

öbetets mist

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Villejä pentuja.

Pennut jatkavat kasvua huimasti. Myös hampaat ovat kasvaneet kovasti ja jokainen tuntee sen jaloissa lahkeissa ja jokapaikassa. Yksi ainakin roikkuu aina jossain helmassa ,niiltä ei välty kukaan:) Pennut saivat eilen ekat pentupannat. Nea kävi ja laitettiin pennuille pannat kaulaan. Ei ollut niistä kovin hauskaa;( Häh,siitä saivat ,kun purevat!Ruoka maistuu hyvin ja mitään ei pysty tekemään kävellen, kun pitää pentusten juosta jokapaikkaan.Pennut ovat olleet isojen koirien tarhassa päivisin. Yöt ollaan tietysti sisällä. Emo on alkanut selvästi vierottamaan tissistä pois. Kaverit ei pysy missään ja isosta tarhastakin tullaan pois jos ovi on vaan auki.Kaikki juoksevat pitkin pihaa ja pitää laskea aina välillä ,että ovat tallessa. Tytöt ovat käyttäneet pentuja katsomassa lehmiä. Pennut ovat myös nähneet jo useamman kiltin vieraan koiran. Eipä nuo  ole niitä pelottaineet yhtään. Heti ollaan menty tutustumaan kuka tuli! Kiitos kaikille jotka toivat omat koirat katsomaan pentuja,ovat saaneet hyviä kokemuksia niistä. Retulla on hieman vaikeuksia pentujen kanssa:) Pennut kun eivät pelkää sitä ,vaikka yrittää kovasti komentaa ja murista pennuille. Ne vaan menevät Retun viereen ja mahanalle :) Pakko Retun on poistua itse paikalta.Hassuja ovat! Susan tulee ensiviikolla tänne ja sitten saan apua noitten pentujen hoidossa ,HUH! Amy ja Taina tulevat sunnuntaina ,myös pentujaan katsomaan. KIVA!

2 kommenttia:

  1. Niin se aika rientää :) Odotan innolla sinne tuloa! Ihanaa päästä pentuja palluttelemaan ja auttelemaan. Pian nähdään!

    VastaaPoista
  2. Huh! onneksi tulet . Nyt se apu on juuri hyvästä. Ne on nopeita ja villejä . Yhden kun saa järjestykseen on 4 muuta jo jossain muualla...

    VastaaPoista